Nov kandidat za predsednika države

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V bitko za predsedniški stolček se podaja tudi Milan Robič. Kandidirati namerava s podporo desetih poslancev.
Oglej si celoten članek

"Razlog, da sem se odločil tako, je, da želim prispevati, da bi Slovenija postala učeča Slovenija oziroma tako imenovani kreativni center jugovzhodne Evrope, ki bi gradil na idejah generacije ipsilon, za katero smatram, da nas bo popeljala iz krize," svojo odločitev utemeljuje ustanovitelj nestrankarskega raziskovalno-razvojno-eksperimentalnega (RRD) gibanja Milan Robič.

Kandidirati namerava s podporo desetih poslancev, vendar ga za zdaj ni podprl še nihče. "Ne, ker se tudi še nisem na nobenega obrnil, ker bi prehiteval," pravi, a je kljub vsemu prepričan, da bo dobil zadostno podporo.

Svoj program je podrobneje opisal v 16 žepnih knjižicah, ki jih je objavil na svoji spletni strani in se nanašajo na vodenje in upravljanje države. Temelji pa "na etiki kreposti, ki bo glavna preizkušnja generacije ipsilon in nas bo čez desetletja popeljala iz krize smisla".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:29 22. Avgust 2012.

    Ka si nouri, kako je debeli. Dobro se nem obeta!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.