Nov predsednik Okrožnega sodišča v LJ

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Za dobo šestih let so za novega predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani imenovali višjega sodnika Antona Panjana.
Oglej si celoten članek

Sodni svet je s sklepom 17. februarja za predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani imenoval višjega sodnika Antona Panjana. Imenovan je bil za dobo šestih let.

Kratek življenjepis
Novo imenovani sodnik tekoče govori angleški in hrvaški oziroma srbski jezik, pasivno pa tudi francoščino in nemščino.

V letu 1990 je bil izvoljen za sodnika Temeljnega sodišča v Novem mestu. To funkcijo je opravljal do konca leta 1991, kasneje pa se je zaposlil v podjetju Novoline Novo mesto. Za sodnika pri Temeljnem sodišču v Novem mestu je bil ponovno izvoljen 1. 11. 1992. Na Okrožnem sodišču v Novem mestu je bil zaposlen do leta 2006, ko je bil z odločbo Sodnega sveta imenovan na mesto višjega sodnika na Višjem sodišču v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.