Nov smrtni davek na cestah

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijović)
Sinoči okoli 22.40 se je na regionalni cesti Luče-Solčava zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 24-letni voznik iz Luč.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili z Generalne policijske uprave, je 24-letni voznik osebnega avtomobila vozil od Luč proti Solčavi. Na ravnem delu ceste je zapeljal na levo stran, kjer je trčil v kamnito ograjo, od koder ga je odbilo, tako da se je po nekaj metrih prevrnil. Voznik je obležal pod avtomobilom in je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Policisti so ponoči na slovenskih cestah sicer obravnavali 37 prometnih nesreč, v katerih je bilo poleg omenjene smrtne žrtve sedem udeležencev lažje poškodovanih.

Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 114 kršitev javnega reda in miru ter 41 kaznivih dejanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.