Nov vratar za nov naslov

Foto: Žurnal24 Daniel Henriksson je nova okrepitev aktualnih prvakov lige EBEL.
Salzburg, aktualni prvak avstrijske hokejske lige EBEL, se je danes okrepil z novim vratarjem. Pogodbo je podpisal 29-letni Šved Daniel Henriksson, ki naj bi na vratih zamenjal Reinharda Divisa.
Oglej si celoten članek
Salzburg, aktualni prvak avstrijske hokejske lige EBEL, se je danes okrepil z novim vratarjem. Pogodbo je podpisal 29-letni Šved Daniel Henriksson, ki naj bi na vratih zamenjal Reinharda Divisa. Slednji je sicer reprezentant, a v letošnji sezoni ni našel prave forme, tako da se bo moral preseliti na rezervno klop. Henriksson ima tudi nekaj nastopov za švedsko izbrano vrsto, nazadnje pa je nastopal v dresu Sibirja iz Novosibirska. V Rusiji ni bil v prvem planu, saj je v letošnji sezoni zbral le 15 nastopov. "Daniel je v pravih letih in ima veliko izkušenj. Vsekakor nam bi moral pomagati," je z novincem zadovoljen trener Pierre Page.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.