Nova Gorica: Z nožem nad 46-letnika

Foto: Twitter/Temida
Foto: Twitter/Temida
Policisti ga bodo ovadili zaradi poskusa uboja.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti so včeraj okrog 16. ure obravnavali poskus uboja, poročajo Primorske novice. 48-letnik je na dvorišču stanovanjske hiše s preklopnim nožem večkrat zamahnil proti 46-letniku, ta je utrpel manjše ureznine, vendar se mu je vseeno uspelo ubraniti, zdravniške pomoči pa ni potreboval. Napadalec naj bi ciljal proti prsim in trebuhu.

48-letnika so policisti kmalu po dogodku izsledili odvzeli prostost, na podlagi vseh ugotovljenih dejstev pa ga bodo ovadili zaradi poskusa uboja.

dezurni@zurnal24.si

Objava policije Policija objavila fotografije: Pogledala je na mobilni telefon

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.