Grafit Mateja Tonina na cerkvi na ljubljanskem Rožniku

Foto: Twitter/Alen Salihović Poškodovano pročelje cerkve na Rožniku Foto: Twitter/Alen Salihović Poškodovano pročelje cerkve na Rožniku
"To je očitno nov pristop, ki bi se mu samo nasmehnil, če ne bi šlo za uničevanje tuje lastnine in kulturnega spomenika," je mazaško akcijo komentiral Tonin.
Oglej si celoten članek

Kot kaže, so neznanci poškodovali pročelje cerkve na Rožniku. Na njej se je znašel obrambni minister Matej Tonin, ki "lebdi" na električni deski, t. i. hoverboardu. Fotografije poškodovanega pročelja cerkve je na Twitterju objavil novinar Radia Ognjišče, Alen Salihović

"Očitno so naši nasprotniki spoznali, da so šli s kljukastimi križi in zahtevami po smrti predaleč. To je očitno nov pristop, ki bi se mu samo nasmehnil, če ne bi šlo za uničevanje tuje lastnine in kulturnega spomenika," je ob tem na Twitterju zapisal Tonin.

"Delitve, ekstremizem in sovražni govor se že udejanjajo v vandalizmu. Samo še korak dalje in bodo ogrožena človeška življenja. To norost lahko ustavimo samo skupaj. Zdravilo je v strpnosti, dialogu in sodelovanju. Strnimo vrste za Slovenijo, ne drug proti drugemu," je še poudaril obrambni minister.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 08:08 15. Februar 2021.

    Naj ga narišejo na ljubljanski džamiji, če se upajo!

  • 23:15 14. Februar 2021.

    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮katastrofa ta Tonin

  • 07:17 14. Februar 2021.

    samopromocijski novi kristus se dviga v nebo ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.