Nova nesreča na železniških tirih. Vlak trčil v 38-letnika.

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zgodila se je še ena nesreča na železniških tirih, ki se je na srečo končala le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so bili včeraj okoli 14. uri obveščeni o nesreči na železniških tirih v bližini železniške postaje Kandija v Novem mestu. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih so ugotovili, da sta 32-letna ženska in 38-letni moški pešačila ob levi strani železniških tirov.

Foto: M. Ha. Kranj, železniška postaja, tiri, vlak, Strojevodja potniškega vlaka, ki je vozil iz smeri Bršljina, ju je opazil, začel je zavirati in na prihod vlaka opozarjati z zvočnimi signali. Par se vseeno ni umaknil. S prednjim delom vlakovne kompozicije je trčil v moškega, ki ga je odbilo v žensko. 

Reševalci so ju oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, po prvih podatkih sta oba utrpela lažje poškodbe.

Slovenija Koper: Umrl v nesreči s traktorjem Slovenija Rogaška Slatina: Na prehodu za pešce trčil v mladoletnika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:30 31. Januar 2023.

    Če bi poznali zakonodajo , takšnega idiotskega naslova nikoli ne bi napisali !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.