Nova okužba tudi v domu upokojencev v Ljubljani

Foto: Epa Covid-19, testiranje
Foto: Epa Covid-19, testiranje
Okužbo potrdili v DSO Ljubljana Šiška.
Oglej si celoten članek

V Domu starejših občanov Ljubljana – Šiška so potrdili  Covid-19 pri eni zaposleni osebi. Na spletni strani doma pojasnjujejo, da zaposlena oseba ni imela stika s stanovalci. "S sodelavci v enoti ni imela tesnejših stikov, z ostalimi zaposlenimi v Domu pa nobenih," dodajajo. 

Z epidemiološko službo so v rednih stikih, čeprav ocenjujejo, da je možnost prenosa okužbe minimalna, zato nikomur ni bila odrejena karantena. Zdravstveno stanje zaposlenih in stanovalcev redno spremljajo. "Ponovno pozivamo obiskovalce doma, da dosledno upoštevajo protokol obiskov v času koronavirusa in se držijo omejitev."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.