Nova prometna nesreča s smrtnim izidom

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Nesreča se je zgodila izven naselja Medvode.
Oglej si celoten članek

V petek ob 17.45 se je na Cesti komandanta Staneta, izven naselja Medvode, zgodila prometna nesreča v kateri je umrl 55-letni voznik motornega kolesa, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

55-letni voznik motornega kolesa je vozil iz Medvod v smeri Goričan. V desnem nepreglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, katerega je takrat v nasprotni smeri vozil 33-letni voznik. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    19:20 21. September 2019.

    To ni nesreča, ampak zavestno dejanje. Če bi mu zaštekal gas na maksimumu in hkrati odlomila prestavna ročica in utrgala …

  • vec
    13:14 21. September 2019.

    nč prepovedat motorje in mopede

  • 10:26 21. September 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.