Nova prva lekarnarica

Foto: Žurnal24 Katja Gombač Aver bo z novim letom prevzela vodenje javnega zavoda Obalne lekarn
Obalne lekarne Koper. Z novim letom odhaja direktorica.
Oglej si celoten članek

Kadri. S prvim januarjem bo vodenje Obalnih lekarn Koper (OLK) prevzela Katja Gombač Aver, soproga javnosti bolj znanega Boštjana Averja, nekdanjega prvega moža zavarovalnice Vzajemna.

''Odhajam po 12 letih po mojem mnenju uspešnega vodenja zavoda, izpolnjujem namreč pogoje za upokojitev,'' ob tem pojasnjuje dosedanja direktorica Gordana Flego. Kot poudarja, so vsa leta delali uspešno, presežek nad odhodki so v večini (blizu 70 odstotkov) ustvarjali na segmentu tržnega dela poslovanja, preostanek pa kot javna služba. Nova direktorica OLK bo med drugim spomladi izpeljala selitev galenskega laboratorija v halo v Hrpelje. Gradbena dela naj bi bila končana januarja.

O Flegovi smo med drugim pisali, ko si je omislila razkošen službeni avtomobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.