Nova smrtna žrtev na naših cestah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Včeraj kmalu po poldnevu se je na regionalni cesti med naseljema Žaga in Bovec pripetila prometna nesreča v kateri je umrl motorist.
Oglej si celoten članek

52-letni državljan Nemčije je vozil motorno kolo znamke Aprilia iz smeri Žage proti Bovcu. V desnem preglednem ovinku je pričel prehitevati kolono vozil. V tem trenutku je nasproti pravilno pripeljal 37-letni domačin z osebnim avtomobilom, ki se je pričel umikati desno na rob vozišča, da bi preprečil trčenje.

Kljub temu je motorist s sprednjim delom motornega kolesa silovito trčil v prednji levi del avtomobila. Po trčenju ga je odbilo na travnik ob cesti, kjer je mrtev obležal.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta do 15. ure.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.