Nova smrtna žrtev na naših cestah

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Trčil je v betonsko oviro.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Murska Sobota so bili ob 6.24 obveščeni o prometni nesreči pri Splošni bolnišnici Murska Sobota. 80-letni voznik osebnega avtomobila VW Polo je na cesti ob parkirnem prostoru pred Splošno bolnišnico M. Sobota zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo, kjer je trčil v osebni avtomobil, ki je bila parkiran ob levi strani vozišča. Po trčenju ga je odbilo v desno, kjer je zapeljal izven vozišča in trčil v žičnato ograjo, katero je prebil in nato čelno trčil v drevo.  

Poškodovani voznik je zaradi poškodb je na kraju umrl. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, s katero bo ugotovljen vzrok smrti.

Policisti bodo zadevo zaključili s poročilom na pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.