V prometni nesreči umrl 22-letni voznik

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Nekaj po 13. uri se je na območju Policijske uprave Celje zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega vozila.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih je prometno nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mestinja proti Šmarju. V desnem nepreglednem ovinku je njegovo vozilo zdrselo na nasprotno smerno vozišče in čelno trčilo v vozilo 54-letne voznice, ki je pripeljala nasproti, so sporočili s PU Celje. 

22-letni vozunik je na kraju nesreče umrl. 54-letno voznico so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. Kako hude poškodbe je utrpela v nesreči, še ni znano. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.