Nova smrtna žrtev pri žaganju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V bližini naselja Ižakovci se je med podiranjem drevesa smrtno ponesrečil 60-letnik.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila danes okoli 13. ure. Šestdesetletnik je z motorno žago podiral topol, ki je med padanjem zadel ob krošnjo drugega drevesa, zaradi česar se je odlomila debelejša veja. Veja je padla 60-letniku na glavo, poškodbe pa so bile tako hude, da je na kraju nesreče umrl.

Med delom ni nosil zaščitne čelade.

Previdno!

Sicer pa sta se po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje danes popoldne med delom v gozdu zgodili še dve nesreči, obe na Dolenjskem. Do prve je prišlo malo pred 15.30 v bližini Novega mesta. Na delavca je padla veja in mu poškodovala glavo. Prepeljali so ga na zdravljenje v novomeško bolnišnico.

Slabo uro kasneje pa se je pri Semiču krajan poškodoval pri delu z motorno žago. Tudi njega so odpeljali v novomeško bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.