Nova utopitev v jezeru

Foto: Žurnal24 main utopitev, utopljenec
V Šmartinskem jezeru v občini Celje nova utopitev. Identiteta moškega je še neznana.
Oglej si celoten članek

Popoldne so na Regijskem centru za obveščanje v Celju prejeli obvestilo, da je v Šmartinskem jezeru moško truplo. Gasilci Poklicne gasilske enote Celje so truplo moškega, starega okoli 50 let, potegnili iz vode; za kakršnokoli pomoč oziroma oživljanje je bilo že prepozno.

Božidar Pezdevšek s celjske policije nam je povedal, da identiteto moškega še preverjajo: "Preiskava še poteka, tako da bo kaj več znanega jutri zjutraj. Za zdaj smo le izključili nasilje s strani druge osebe,“ je povedal Pezdevšek.

Tudi odgovor na vprašanje, ali je moški plaval in se pri tem utopil, ali gre nemara za samomor, bo podala policijska preiskava, ki je še v teku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.