Nova žrtev slovenskih cest

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Na območju Radencev je zjutraj prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla.
Oglej si celoten članek

Do hudega trka med dvema osebnima avtomobiloma na cesti Janžev vrh - Spodnji Ivanjci je prišlo ob 7.36. Na prizorišče so takoj odhiteli policisti, gasilci in reševalci. Žal enemu izmed udeležencev v nesreči ni bilo več pomoči. V trku je bilo več ljudi tudi huje telesno poškodovanih, poroča portal sobotainfo.com.

Kot je za naš portal povedala Suzana Rauš z murskosoboške policijske uprave, je bilo pet poškodovanih prepeljanih v tamkajšnjo bolnišnico. Med poškodovanimi je tudi 3-letni otrok. Kako resne so poškodbe udeležencev, te informacije s strani zdravniškega osebja še pričakujemo.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 46-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Spodnji Ivanjci v smeri Gornje Radgone. Zaradi neprilagojene hitrosti je voznica pri vožnji čez most izgubila oblast nad vozilom, pri tem je vozilo zaneslo v levo stran in bočno drselo na nasprotno smerno vozišče. V tem trenutku je nasproti pripeljal 64-letni voznik osebnega avtomobila in trčil v vozilo voznice, katero je drselo po vozišču.

75-letna sopotnica v vozilu voznice je na kraju prometne nesreče umrla. Ostali udeleženci prometne nesreče: dva sopotnika in voznica ter 64-letni voznik in sopotnica so po prvih podatkih lažje telesno poškodovani.

Pokojni udeleženka je letošnja druga žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 29. Julij 2015.

    Kot smo lahko v zadnjih dveh mesecih videli in brali po raznih časopisih in po internetnih novicah, Facebooku, Instagramu, Twiterju........NADALJEVANJE …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.