Nova žrtev slovenskih cest

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Včeraj dopoldne je v Dobruški vasi prišlo do hude prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 11.15 se je na regionalni cesti v Dobruški vasi zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 59-letni voznik iz Mihovice. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov s kraja nesreče naj bi 59-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovorno vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 24-letni voznik. 59-letni moški je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Preiskava vseh okoliščin prometne nesreče še poteka.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 97 prometnih nesreč, 21 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, štiri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 64 kršitev javnega reda in miru ter 99 kaznivih dejanj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.