Nova žrtev slovenskih cest

Foto: Profimedia
Povzročiteljica je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas.
Oglej si celoten članek

V Rogaški Slatini se je danes nekaj pred 14. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, je zaradi posledic prometne nesreče kasneje v bolnišnici umrla 93-letna sopotnica v enem od vozil.

Prometno nesrečo je povzročila 72-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Tekačevega proti centru Rogaške Slatine. 72-letna voznica je iz neznanega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas ter trčila v osebno vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 82-letni voznik.

V vozilu 72-letne voznice se je hudo poškodovala 93-letna sopotnica, ki so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je zaradi poškodb umrla. Voznik in voznica sta se v trčenju lažje poškodovala.

To je letošnja trinajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju celjske policijske uprave, lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah na tem območju umrle tri osebe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.