Nova žrtev slovenskih cest

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za posledicami torkove prometne nesreče v Celju je umrl 83-letni kolesar.
Oglej si celoten članek

V torek nekaj čez pol deseto dopoldne se je v Celju zgodila prometna nesreča v križišču Dečkove in Mariborske ceste. 

83-letni kolesar, ki je vozil po kolesarski stezi Mariborske ceste v smeri Kidričeve ulice, se je v nesreči huje poškodoval. Vanj je pri zavijanju v desno - z Mariborske na Dečkovo cesto - trčil 48-letni voznik osebnega vozila. 

Hudo poškodovanega kolesarja so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. Policijska uprava Celje je bila danes obveščena, da je 83-letni kolesar v bolnišnici umrl. 

To je letošnja 27. smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Ivo
    18:25 11. December 2019.

    Mladi voznik, mar ne?!? So bili pametni nekateri komentatorji pred kratkim, da mladi povzročijo največ prometnih nesreč...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.