Nova žrtev slovenskih cest

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Do nesreče je prišlo nekaj pred 15. uro.
Oglej si celoten članek

V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je danes popoldne prišlo blizu Gorice pri Slivnici na območju Celja, je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Drugi voznik je bil v trčenju lažje poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Celje.

To je letošnja deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Prav toliko ljudi je na tem območju izgubilo življenje tudi lani v enakem obdobju, so še navedli na policiji.

Slovenija Ceste vzele še eno življenje Policija Pri nas. Streljal v avto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:05 24. Junij 2022.

    To je res noro,kar se po cestah dogaja!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.