Novakova: Lukšič novi Virant

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
NSi danes na Otočcu. Novakova: Lukšič bo, podobno kot Virant v Janševi, ostal v določeni opoziciji proti svoji vladi.
Oglej si celoten članek

Predsednica NSi Ljudmila Novak meni, da je treba novi vladi dati priložnost. Hkrati je prepričana, da bo vlada, sestavljena iz predstavnikov strank z diametralno različnimi programi, težko usklajevala.

"Nekatere stranke, ki sestavljajo novo vlado, tudi notranje težave, velika napaka nove vlade pa naj bi po njenem bila, da bo predsednik SD Igor Lukšič ostal zunaj nje," je dejala ob robu današnjega posveta NSi in seje sveta stranke na Otočcu.

Novakova namreč ocenjuje, da bo Lukšič - podobno kot je v zadnji Janševi vladi predsednik Državljanske liste Gregor Virant - tako ostal v določeni opoziciji proti svoji vladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:50 17. Marec 2013.

    In Virant in karel se zavedajo, da bi v primeru predčasnih volitev izgubili in ne bi prestopili volilni prag. Tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.