Novartis prodaja Hotel Lek v Kranjski Gori

Foto: Lek
Foto: Lek
Lek bo prodal Hotel Lek v Kranjski Gori.
Oglej si celoten članek

"Novartis je sprejel poslovno odločitev, da bo postopoma odprodal nepremičnine, ki niso potrebne za dolgoročno opravljanje njegove osnovne dejavnosti. Skladno z novo strategijo upravljanja z nepremičninami se je odločil prodati nepremičnino in družbo Hotel Lek," so sporočili iz Leka. 

Dodali so, da si bodo prizadevali najti kupca "z dolgoročnim strateškim poslovnim načrtom in vizijo za nadaljnji razvoj Hotela Lek in njegovih zaposlenih". Do prodaje hotel normalno obratuje. 
Po prodaji se bo moral hotel preimenovati, saj blagovna znamka ne bo naprodaj. 

"To nista naši osnovni dejavnosti"

"Hotelirstvo in turizem nista naši osnovni dejavnosti, zato je Novartis septembra 2015 sprejel odločitev, da proda Hotel Lek ," je razložil Tomaž Dvoršak, direktor Upravljanja nepremičnin in storitve v Leku, članu skupine Sandoz. 

"Hotel Lek je že 44 let pomemben del Kranjske Gore in širše okolice. Želimo, da Novartis uspe najti strateškega kupca, ki bo hotel razvijal tudi v prihodnje ter poskrbel, še naprej bogatil našo turistično ponudbo," je povedal Janez Hrovat, župan Občine Kranjska Gora. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.