Nove Krkine zmogljivosti

Foto: Žurnal24 V Krki pravijo, da so cene njihovih zdravil primerjalno enake cenam podobnih zdr
Obrat Bršljin. Naložba 26 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Krkin obrat v Bršljinu, ki tu obratuje od leta 1993, ko so odkupili in prenovili prostore nekdanje tovarne Iskra, so zdaj znova prenovili in včeraj tudi slovesno odprli.

“Prenova in dograditev obrata sta potekali v dveh fazah. V prvi so zgradili ločen objekt za proizvodnjo izdelkov z biocidnim učinkom in že začeli proizvodnjo novega tekočega veterinarskega izdelka. Druga faza prenove je obsegala izgradnjo novega obrata za proizvodnjo ekstraktov in sirupov herbion ter pikovit,”
je ob odprtju povedal Jože Colarič, predsednik uprave Krke.

Obrat se razteza na dobrih šest tisoč kvadratnih metrih, od tega je 60 odstotkov namenjenih proizvodnji, procesi pa so v celoti računalniško podprti in avtomatizirani.

Opremili so tudi sodobno energetsko strojnico, ki obratuje brez nenehne navzočnosti vzdrževalca in omogoča učinkovito energetsko oskrbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.