Nove odlične novice glede okuženih

Foto: Profimedia Epidemija covid koronavirus
Včeraj so ob opravljenih 1182 testih potrdili le eno novo okužbo s covidom-19, umrl ni nihče. Na intenzivni negi je le še devet bolnikov, v bolnišnici pa 40.
Oglej si celoten članek

Tako malo hospitaliziranih bolnikov s covidom-19 nismo imeli že od 18. marca, ko jih je bilo 43, devet obolelih pa je bilo na intenzivni negi že 20. marca. Skoraj dva meseca ukrepov smo morali zdržati, da se je število hospitaliziranih in bolnikov na intenzivni negi toliko znižalo.

Nova okužba je bila potrjena v občini Velenje. Skupno število aktivnih okužb v Sloveniji (potrjene v zadnjih 14 dneh, kar pomeni, da so okuženi še potencialno kužni) je po podatkih NIJZ še 52. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

Skupno število potrjenih okužb je tako 1461, število umrlih pa ostaja 102. Skupaj je bilo doslej opravljenih 64.547 testov.

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.