Nove podrobnosti smrti dečka v Pomurju

Foto: Sobotainfo.com Gol padel na dečka
Umrl je na zelenici za hišo.
Oglej si celoten članek

Murskosoboška policijska uprava je razkrila nekaj novih podrobnosti tragedije v Pomurju, v kateri je včeraj življenje izgubil 12-letni deček. 

"Ob 16.47 uri je bil Operativno - komunikacijski center Policijske uprave Murska Sobota obveščen, da je v naselju v občini Tišina kovinski nogometni gol padel na otroka in ga poškodoval," so sporočili. Kot smo poročali, je do nesreče prišlo v naselju Sodišinci. 

"Policisti so na kraju ugotovili, da so se trije otroci z žogo igrali na zelenici za hišo. Med igro se je otrok z rokama prijel za prečnik gola, kateri se je prevrnil in padel na otroka. Otrok je utrpel teko hude telesne
poškodbe, da je na kraju umrl,"
poročajo policisti. 

Slovenija Tragedija, deček je umrl

Pred leti se je v Sloveniji zgodila podobna tragedija. Več v prispevku spodaj.

Nesreča Na deklico padel nogometni gol

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:34 7. April 2018.

    Točno. Pred malo več kot 10 leti se je zgodila enaka nesreča s smrtnim izidom. Oče je takrat poskušal doseči, …

  • 09:11 7. April 2018.

    Podobni primeri so se dogajali že v preteklosti ,vendar nikogar ne zdrami ! Sožalje svojcem .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.