Nove podrobnosti umora pri Grosupljem. "Dober dan. Doma sem ubil ženo."

Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL Fotografija je simbolična.
Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL Fotografija je simbolična.
44-letnik prišel na policijsko postajo in povedal, da je umoril ženo.
Oglej si celoten članek

Včeraj v popoldanskih urah se je na Policijsko postajo Trebnje zglasil 44-letni moški in naznanil, da je doma umoril svojo ženo. Policisti so odšli na naslov v okolici Grosuplja, kjer so odkrili mrtvo 36-letno žensko, so popoldan sporočili policisti ljubljanske policijske uprave. 

"Smrt je nastopila kot posledica zadušitve. Vzrok za navedeno dejanje trenutno še ni znan," pravi policija. 

Osumljencu, ki s strani policije še ni bil obravnavan, je bila odvzeta prostost in bo priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora.

Kot smo poročali, naj bi do umora prišlo v prijazni družini, ki je bila vedno pripravljena pomagati, 44-letni morilec in 36-letna žrtev pa naj bi imela tri leta starega otroka. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.