Novega snega še ne bo kmalu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Današnje sončno vreme topi sneg, novega pa do nižin ne bo še tako kmalu.
Oglej si celoten članek

Upamo, da ste za nekaj časa naužili snega, saj novih snežnih padavin ni pričakovati v naslednjih dneh.

"Novega snega po nižinah vsaj do sredine meseca ne bo. Tudi v gorah omembe vredne odebelitve snežne odeje ne pričakujemo,"
so sporočili z meteorološke službe Agencije RS za okolje (Arso).

Trenutno imajo najdebelejšo snežno dejo na Kredarici, tam so namerili 105 centimetrov. V Celju je bilo zjutraj 12 centimetrov, v Kočevju 15 centimetrov in v Ljubljani 8 centimetrov snega, a je celodnevno sonce najverjetneje še stopilo kakšen centimeter.

Po napovedih Arsa bo jutri pretežno jasno, več oblačnosti pa bo popoldan v vzhodni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem do 9 stopinj Celzija. "V torek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V sredo in četrtek bo predvsem v zahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugod delno jasno," še napovedujejo na Arsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.