Novi MacBook Air v zlati barvi?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V prvi polovici naslednjega leta boste na svoj račun prišli tisti, ki za namene učenja, dela ali zabave prisegate na Applove kompaktne prenosne računalnike MacBook Air.
Oglej si celoten članek

Zanesenjaki spletnega portala Tech Website so namreč od zanesljivih virov pridobili informacijo, da bo povsem prenovljeni prenosni računalnik MacBook Air naprodaj že naslednjo pomlad. Novost naj bi zlahka prepričala tudi najzahtevnejše, saj naj bi za izris slik namreč uporabljala 12-palčni (30,5-centimetrski) zaslon Retina ločljivosti 2.304 × 1.440 slikovnih točk.

Prenovljeni kompaktni prenosni računalnik Apple MacBook Air naj bi se pobahal še s prenovljeno sledilno ploščico, saj naj bi miškini gumbi delovali na dotik. Piko na i pa naj bi dala še pasivni hladilni sistem, saj naj bi bil prenosnik pri delovanju povsem neslišen in "prestižna" zlata barva, ki je bila pri pametnih mobilnih telefonih iPhone 5S sprejeta z veliko mero navdušenja. Kupci novincev bodo lahko izbirali še med dvema barvama ohišja, in sicer srebrno in vesoljsko sivo. S to potezo bodo Applovi kompaktni prenosni računalniki družine MacBook Air zagotovo postali še bolj prepoznavni in želeni med ljubitelji ogrizenega jabolka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.