Novi podatki o obolelih: spet odlične novice

Foto: UKC LJ Koronavirus - UKC Ljubljana
Včeraj so odkrili le pet novih okužb.
Oglej si celoten članek

Včeraj so ob opravljenih 1352 testih odkrili pet novih okužb s koronavirusom. To je več pol manj kot dan prej in najboljši rezultat od začetka epidemije, enako število potrjenih okužb je bilo še 19. aprila, a se je nato številka dnevno odkritih zvišala tudi na 15. Najvišje število dnevno odkritih primerov je bilo 70. 

Hospitaliziranih je po podatkih vlade še 58 oseb, kar je pet manj kot dan prej. Največje število hospitaliziranih je bilo 119 konec marca. Na intenzivni negi je še 21 obolelih za covidom-19, eden manj kot včeraj, največ jih je bilo 37. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

Na žalost pa sta včeraj umrla še dva obolela, tako da je skupno število umrlih zdaj 93. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:25 1. Maj 2020.

    baje so ti odpeljali šefa tvoje stranke generalpolkovnika TROH-o.

  • 11:03 1. Maj 2020.

    A so danes res protesti? ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.