Novi semafor v treh tednih

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Novi semafor v treh tednih
Oglej si celoten članek

“Kot v posmeh je, da pred občino že več tednov ne deluje semafor,” nas je obvestil bralec, ki je dodal, da je tamkajšnje križišče zaradi nedelovanja semaforja v prometnih konicah težko prečkati.

Strošek: 20 tisoč evrov

Semafor zraven občinske stavbe, v križišču Ulice heroja Staneta in Razlagove ulice, ne deluje že skoraj en mesec. Zaradi dotrajanosti ga bo treba zamenjati. “Zamenjava je v teku in bo predvidoma dokončana v treh tednih,” so sporočili z Mestne občine Maribor in dodali, da to predstavlja strošek okoli 20 tisoč evrov.

To pa ni edini dotrajan semafor v Mariboru. Zaradi okvare so bili brez semaforja podobno dolgo lani na Taboru. Odgovorni so pojasnili, da za prometno signalizacijo takega tipa ni več mogoče dobiti nadomestnih delov, zato se na ustrezno rešitev čaka dlje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.