Novinarko in snemalca TV Slovenija poskušal zbiti z avtom

Foto: Saša Despot RTV Foto: Epa kamerman
Dopisnico TV Slovenija Mojco Dumančič in snemalca je med snemanjem prispevka napadel voznik avtomobila.
Oglej si celoten članek

Najprej ju je zmerjal v italijanskem jeziku, nato pa se je z vso hitrostjo usmeril proti ekipi. Voznik je zbežal v Italijo, policija ga še ni izsledila.

Policija je doslej ugotovila, da se je voznik belega osebnega avtomobila znamke Fiat z goriškega registrskega območja med snemanjem njihovega prispevka večkrat peljal mimo novinarske ekipe.

Pri tem se je iz vozila najprej nedostojno vedel in v italijanščini kričal na omenjeno novinarsko ekipo.

Kljub temu so novinarji delo nadaljevali, voznik avtomobila pa se je nato pripeljal iz smeri nekdanjega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici proti Solkanu in se z vozilom zapeljal proti članu snemalne ekipe ter se zaletel v kamero, ki je bila postavljena na stojalu in jo poškodoval.

Na srečo je član novinarske snemalne ekipe pravočasno odskočil, tako da pri tem ni bil telesno poškodovan.

Voznik se je nato odpeljal prek nekdanjega mejnega prehoda v Solkanu proti Italiji.

Takoj po obvestilu so novogoriški policisti na kraj dogodka napotili policijske patrulje, ki poskušajo izslediti pobeglega voznika.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:32 10. Avgust 2018.

    Mrhovinarji mislijo, da jim je vse dovoljeno, ampak pozabljajo, da imamo v Evropi pravico do zasebnosti! EU ni ZDA! Tukaj …

  • 21:07 8. Avgust 2018.

    A je bila Dumančička spet pijana kot čep?

  • 18:20 8. Avgust 2018.

    Novinarji so profesionalni fejk njuz provokatorji. Večji medij, večji fejk.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.