Novo glede pogrešane na pol divje mačke pri nas

Foto: Špela Kastelic: Piccollo
Foto: Špela Kastelic: Piccollo
Lastnica objavila, da so ga našli.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je za naš portal Špela Kastelic iz Sostrega potrdila, da pogrešajo Picolla, na pol divjo mačko pasme savannah f1. Povedala je, da se prehranjuje le s surovim mesom in da je "nor na hrano, ko jo vidi, začne pihati, da jo čim prej dobi, pri čemer lahko tudi skače". Opozorila je, da želi imeti hrano takoj, ko jo pri kom vidi v roki, sicer pa se ne pusti ne prijeti ne božati. Nevaren naj ne bi bil. 

V Slovenijo so ga pripeljali pred letom dni iz Avstrije, saj tovrstni mački tam niso dovoljeni. 

Po nekajdnevnem iskanju, za katerega je lastnica obljubila 500 evrov nagrade, so ga našli. Podrobnosti Kasteličeva ni navedla. 

xxx

Foto: Špela Kastelic: Piccollo Piccollo

dezurni@zurnal24.si
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:08 28. Oktober 2020.

    Ne vem, kakšen človek si, da imaš doma tako divjo žival? F1 pomeni, da je mešanec med servalom (divja mačka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.