Novo mesto: grozil, da jo bo ubil

Foto: PU Novo mesto Zasežena pištola Foto: PU Novo mesto Zasežena marihuana
Šestindvajsetletnik noseči partnerki grozil, da bo ubil njo in otroke. Policisti so mu zasegli tudi orožje in marihuano.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so morali zaradi nasilnega 26-letnika posredovati že v četrtek. Ugotovili so, da že dalj časa izvaja telesno in duševno nasilje nad svojo partnerko. Pogosto jo je pretepal, ji omejeval svobodo in grozil, da bo ubil njo in otroke: grozil naj bi ji tudi s pištolo.

Sodnik je za osumljenca odredil pripor, med hišno preiskavo pa so mu policisti zasegli pištolo, nabojnik, naboje, okoli 200 gramov prepovedane droge konoplje, tehtnico in 3.450 evrov gotovine. Kazenski ovadbi zaradi nasilja se je tako pridružila še točka o preprodaji prepovedanih drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.