Novo mesto: Mrtvo pijana voznica povzročila prometno nesrečo

Foto: Ivan Zupič Alkotest
Povzročiteljica nesreče v Novem mestu s 3,8 promila alkohola.
Oglej si celoten članek

Policisti so v petek v Novem mestu obravnavali nesrečo, ki jo je povzročila 64-letna voznica, ki je imela v litru izdihanega zraka 1,82 miligramov alkohola oz. v krvi 3,8 promila alkohola.

Dan pozneje pa so novomeški policisti obravnavali nesrečo, ki jo je povzročil 51-letni voznik osebnega avtomobila. Na kraju se je nedostojno vedel in se tudi po prihodu policistov ni pomiril, zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. V litru izdihanega zraka je imel 0,83 miligramov alkohola.

Policisti so na Obrežju odredili preizkus vozniku tovornega vozila s priklopnikom bolgarskih registrskih oznak. V litru izdihanega zraka je imel 0,73 miligramov alkohola. Slovenski voznik osebnega vozila pa je imel zjutraj na Obrežju v litru izdihanega zraka 1,01 miligrama alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 28. Julij 2020.

    Kaj, a so moral v NM potlej dihtunge zamenat na testerju... jim jih je vse skurlo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.