Umrla nič kriva 32-letnica

Foto: Pixsell Reševalci
Njena 21-letna sopotnica je hudo poškodovana.
Oglej si celoten članek

Danes smo poročali o tragični nesreči, kjer so ceste vzele še eno življenje. Po podatkih policije so bila v nesrečo vpletena samo mlada življenja.

Nesreča se je zgodila nekaj po deveti uri zvečer, ko je na regionalni cesti zunaj naselja Primož pri Ljubnem 25-letni voznik osebnega avtomobila v desnem nepreglednem ovinku zapeljal levo. Tako je trčil v osebni avtomobil, ki ga je pravilno iz nasprotne smeri pripeljala 32-letna voznica.

V silovitem trčenju je žal 32-letna voznica umrla, njena mlada 21-letna sopotnica pa je huje poškodovana. Huje poškodovan je tudi voznik, ki je povzročil nesrečo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:00 8. Oktober 2017.

    Za takšne neodgovorne divjake na cestah bi bilo potrebno najmanj 10 let zapora, brez možnosti predčasne pomilostitve!

  • 19:11 8. Oktober 2017.

    Slovence lahko rešijo samo še avtonomna vozila brez volana. Upam da čim prej.

  • 10:06 8. Oktober 2017.

    V Sloveniji žrtev nihče več ne šteje ,tudi vzrokov se izogibajo .........pač zgodilo se je .To je potiskanje glave v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.