Novo v primeru pogrešanega Dinka

Foto: Policija Dinko Seršič
Policisti so prejeli novo informacijo, ki bi lahko pomagala.
Oglej si celoten članek

"Še vedno je pogrešan 84-letni Dinko Seršić iz Kranja. Moški je visok okoli 170 centimetrov, ima suho postavo, na glavi je imel kapo s šiltom modre barve, oblečen pa je bil v modro bundo in rjave žametne hlače," sporoča Bojan Kos z policijske uprave Kranj. 

Dinko uporablja očala z dioptrijo, preko ramena je nosil vrečko temne barve. Pogrešan je od sobote popoldan.

Nove informacije

"Pogrešani je bil včeraj okoli 15.30 viden blizu vrtca pri Športni dvorani na Planini v Kranju, popoldan okoli 18. ure pa so policisti preverjali še informacijo, da je bil moški podobnega videza opažen pri trgovskem centru na Primskovem," pojasnjuje.  

Pogrešanega policisti še niso našli. ‎Kdor ga je ali ga bo videl, naj podatke čim prej sporoči policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.