Novoletna norija že v polnem teku

Foto: Poslal bralec
Foto: Poslal bralec
"V petek zvečer sem se odpravil po nakupih v Leclerc na Rudniku. Ob vstopu v trgovino sem presenečen opazil veliko novoletno jelko, spodaj pa darila in severne medvede. Trgovci pretiravajo z božičnim vzdušjem,“ je zapisal bralec, ki nam je posredoval fotografijo.
Oglej si celoten članek

"Šele na polovici novembra smo, pa je novoletna norija že v polnem teku. Novoletne jelke in darila pod njimi že stojijo po trgovskih centrih. To pokvari pravo božično vzdušje. Včasih smo morali čakati na december, da smo začeli okraševati drevesca in govoriti o darilih, danes pa se to počne že oktobra. Že takrat v trgovskih centrih na vidnih mestih prodajajo vse za božič in novo leto,“ še piše naš bralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:36 16. November 2013.

    Lahko bi rekla isto jaz za tvojo novico. Tolik stvari nepravičnih je za poslikat, ti pa se zgražaš nad novoletno …

  • 14:34 16. November 2013.

    Za vse smo (so)krivi potrošniki... ker (so)ustvarjamo potrošniško mrzlico... <br />Vsi govorijo o krizi...in res je, da se večina bori …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.