Novomeščan preprečil krajo

Sinoči nekaj po 23. uri je Novomeščan obvestil policijo o sumljivih neznancih, ki naj bi skušali vlomit v prodajalno. Ko so ga opazili, naj bi pobegnili.
Oglej si celoten članek

K prodajalni so nemudoma odšli novomeški policisti in vodniki službenega psa. Na podlagi opisa vozila, s katerim so neznanci pobegnili, so izsledili in prijeli dve osumljenki in osumljenca, ki so s strehe prodajalne skušali ukrasti bakrene žlebove.

Policisti so med postopkom ugotovili, da 23-letni osumljenec vozil neregistriran avtomobil Renalut laguna, na katerem sta bili nameščeni ukradeni registrski tablici, ki pripadata dvema drugima voziloma. 23-letni moški tudi nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Med vožnjo na vozilu ni imel prižganih žarometov in ni uporabljal varnostnega pasu.

Vozilo so zasegli, o vseh ugotovitvah pa bodo seznanili pristojno sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:15 29. Julij 2014.

    dobivajo visoke socialne podpore, ne rabijo delat, kradejo kjer stignejo, se vozijo v dobrih avtomobilih, še nikol jim ni blo …

  • 15:09 29. Julij 2014.

    Zakaj ne poveste, da so bili lopovi cigani poveste pa, da so bili izsiljevalci srbi? V čem je štos?

  • 14:17 29. Julij 2014.

    ne cigani..ne romi...ampak NE Ćivili... različni nazivi a vsi sami lopovi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.