Novomeščani med 250 Google All Stars

Foto: google+
Foto: google+
Agencija Ideaz se je med več tisoč prijavljenimi agencijami iz preko 60-tih držav na tekmovanju Google All Stars kot zmagovalka slovenskega dela uvrstila med 250 najboljših agencij na svetu.
Oglej si celoten članek

Novomeška agencija, ki jo vodita Nika Papić in Tilen Šali, je z zmago na slovenskem delu prejela pot na konferenco Google All Stars Summit na sedežu podjetja Google v kalifornijskem mestu Mountain View, ki bo konec avgusta.

Google All Stars je globalno tekmovanje za agencije, ki svojim strankam ponujajo Googlovo oglaševanje. Poleg kvalitete kampanj je na tekmovanju glavni kriterij obseg oglaševalskega zakupa. "Zato je bil morda kdo presenečen, ko smo prehiteli številne uveljavljene agencije in se znašli v družbi najboljših na svetu," pravita Nika Papić in Tilen Šali. "V Spletni agenciji Ideaz smo že od samega začetka osredotočeni izključno na spletno oglaševanje, ravno ta specializacija pa nam omogoča, da se lahko ob stalnem izobraževanju in vlaganju v nova orodja enakovredno kosamo z veliko večjimi agencijami," dodajata.

"Gremo na olimpiado"

Lani je na tem tekmovanju sodelovalo preko 14.000 agencij, letos so ga razširili še na območja novih držav, na skupno preko 60 najbolj razvitih držav sveta. "Uvrstitev med najboljše na svetu pomeni izjemno priznanje, saj letos prvič sodelujemo tudi udeleženci iz Slovenije. Če se malo pošalimo, to je v naši panogi podoben dosežek kot uvrstitev atleta na olimpijske igre," sta zadovoljna vodja spletne agencije.

Na konferenci bodo dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dobili bodo dostop do naprednih izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli bodo možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja. "To bo tudi zelo dobrodošel pokazatelj tega, na kakšnem nivoju je naša agencija v primerjavi z največjimi na svetu. Kje smo enakovredni, kje lahko še napredujemo," napovedujeta Papićeva in Šali.

Njuna spletna agencija posluje od leta 2011, trenutno ima 6 rednih in 3 honorarne sodelavce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.