Novorojenčki umrli v požaru

Foto: Žurnal24 Osebje je rešilo pet novorojenčkov (na fotografiji eden od rešene peterice), med
Pet novorojenčkov, ki so jih zdravili zaradi zaltenice, je umrlo v požaru, ki je izbruhnil v bolnišnici na severu Indije.
Oglej si celoten članek

Zagorelo je okrog 4. ure zjutraj po lokalnem času. "Vse kaže, da je (za požar) kriv kratek stik v napravi za zdravljenje zlatenice," je dejal Surinder Singh iz bolnišnice Rajendra v provinci Punjab. Zdravstvenemu osebju je uspelo rešiti pet novorojenčkov, trije med njimi se zdravijo zaradi opeklin, medtem ko jih je za pet pomoč prišla prepozno.

Dojenčki so se zdravili zaradi zlatenice. V času požara so bili na oddelku, kjer so jih izpostavili posebni svetlobi, s katero učinkovito zdravijo zlatenico.

Preiskava okoliščin požara že poteka. Indijski premier Manmohan Singh je izrazil svoje sožalje ob smrti novorojenčkov in vsaki od petih družin ponudil denarno pomoč v višini 2.000 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.