Novorojenčku prerezala vrat

Mlada 20-letna Nemka je pol ure po rojstvu ubila svojega novorojenčka, ki bi utegnil "ogroziti njeno spolno življenje".
Oglej si celoten članek

Zoper Nadine Koenig na enem izmed bavarskih sodišč sodijo zaradi umora novorojenčka. Novorojenemu sinu je pol ure po rojstvu prerezala vrat, potem pa odšla v diskoteko. "Bala se je, kako bo dojenček vplival na njeno spolno življenje," je bilo slišati na sodišču. Tožilka je v zaključni besedi povzela, da je bil otrok za Nadine preprosto prevelika odgovornost, pišejo bavarski mediji.

20-letnica je staršem nosečnost prikrivala, porodni krči pa so jo vendarle presenetili doma. Rodila je februarja lani. Po usmrtitvi nemočnega sina je njegovo truplo odvrgla v Donavo.

Ko so njeni starši ugotovili, kaj se je zgodilo, so bili popolnoma presenečeni in šokirani; 44-letna mama Kerstin je zaradi šoka po tem, ko so policisti prijeli njeno hčer, storila samomor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.