Novorojenka zajokala v mrtvašnici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Braziliji so novorojeno deklico razglasili za mrtvo. V mrtvašnici je začela jokati.
Oglej si celoten članek

Brazilska policija je sporočila, da je komaj rojena deklica, ki so jo zdravniki razglasili za mrtvo, v mrtvašnici začela jokati, piše 24sata.

V poročilu bolnišnice je bilo zapisano, da je 14-letna mati v sedmem mesecu nosečnosti rodila deklico, ki je nekaj minut po porodu umrla.

Mrtvo deklico so tako prepeljali v mrtvašnico. Medtem ko so jo urejali za pogreb, pa se je zgodil čudež. Deklica je zajokala in pokazala znake življenja. Osebje mrtvašnice jo je takoj pripeljalo na intenzivni oddelek bolnišnice, kjer so deklici nudili pomoč, še piše 24sata.

Policija identitete matere in otroka ni želela izdati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.