Nujno poglejte ta video, preden se odpravite na pot!

Upoštevajte tudi praznične dneve in počitnice pri sosedih, ne le pri nas.
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center je objavil prometno napoved za praznike. 

Med 26. aprilom in 6. majem bo zaradi šolskih počitnic in praznikov na slovenskih cestah promet močno povečan na avtocesti Ljubljana – Koper v obe smeri, na cestah proti mejam s Hrvaško ter na mejnih prehodih s Hrvaško. 

V petek, 26. aprila in soboto, 27. aprila bo povečan promet proti Hrvaški. Največ gneče nazaj pa pričakujemo v sredo, 1. maja in v nedeljo, 5. maja. 

Daljše čakalne dobe pričakujejo na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje, Jelšane, Sečovlje in Dragonja. 

Gneča zaradi konca počitnic v Italiji

V četrtek, 25. aprila, je praznik in konec počitnic v Italiji. Več tovornega prometa pričakujejo 26. aprila med Italijo in Madžarsko ter med Italijo in Hrvaško. 

Foto: pic Prometni koledar

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.