O davčni utaji ne ve ničesar

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Murska Sobota. Nekdanji lastnik BK Studia naj bi državo oškodoval za 200 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Murskosoboški kriminalisti so ovadili direktorja ene od gospodarskih družb z območja Upravne enote Murska Sobota, ki ga utemeljeno sumijo davčne zatajitve.

Ni prijavil prodaje

“Kriminalisti so ugotovili, da osumljeni leta 2010 davčnemu uradu v Murski Soboti ni prijavil prodaje poslovnega deleža v družbi, v kateri je bil družbenik. S tem si je protipravno prilastil slabih 200 tisoč evrov,” pojasnjuje Jože Prša s Policijske uprave Murska Sobota.

Krajcar o ovadbi ne ve ničesar

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil ovaden Karel Krajcar, nekdanji direktor in lastnik BK Studia. “O tem ne vem ničesar. BK Studia nimam že od leta 2010,” je za Žurnal24 povedal Krajcar.

Murskosoboško sodišče je Krajcarja pred dvema letoma spoznalo za krivega poslovne goljufije pri gradnji apartmajskega 
naselja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.