O Haucu v ponedeljek

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan)
V ponedeljek naj bi padla odločitev o usodi Aleša Hauca na čelu Pošte Slovenije.
Oglej si celoten članek

 

Kot poročajo Finance, naj bi se prvi nadzornik Pošte Slovenije Klemen Grošelj v ponedeljek srečal z Alešem Haucem, ki je na čelu pošte zadnjih pet let. Grošelj je povedal, da se bo pogovor vrtel okrog tem, ki do sedaj še niso bile omenjene v javnosti. Zaradi nekaterih dejanj, o katerih naj bi tekla beseda, bi Hauca lahko ovadili.

Hauca naj ne bi zamenjal nihče, saj ima Pošta dva člana poslovodstva in prokurista, kar je po aktih družbe dovolj. Je pa Grošelj za Finance zanikal, da naj bi na Haučevo mesto prišel prokurist Matjaž Andric.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.