O izrednem kongresu ne razmišlja

Foto: Špela Mohorič
Foto: Špela Mohorič
Ljubljanski župan Zoran Janković o možnosti sklica izrednega kongresa stranke Pozitivna Slovenija za zdaj ne razmišlja. S prestavitvijo kongresa stranke, pa so pokazali, da njegov ego ni bil dejavnik.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski župan Zoran Janković je na tiskovni konferenci odgovarjal tudi na vprašanja povezana s kongresom stranke Pozitivna Slovenija. Kot je dejal, je s svojo kandidaturo za predsednika stranke želel opozoriti na strankin program do leta 2020, v katerem je kot eden glavnih ciljev gospodarska rast.

S tem, ko je soglašal, da se kongres stranke prestavi, je po njegovih besedah dokazal: "da ne gre za moj ego." Če bi šlo za njegov ego, bi kongres bil, je še dejal. O možnosti sklica izrednega kongresa za sedaj ne razmišlja: "Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:01 16. Oktober 2013.

    kaj je to mislil "gospodarska rast"??? na gospodarsko rast Cipra?? <br />Mislim da bi bila nuja odsloviti vse dosedanje politike …

  • 08:01 16. Oktober 2013.

    kaj je to mislil "gospodarska rast"??? na gospodarsko rast Cipra?? <br />Mislim da bi bila nuja odsloviti vse dosedanje politike …

  • 21:15 15. Oktober 2013.

    Verjetno je mislil na jogurt.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.