O ščipanju državnikov v zadnjo plat

Foto: Anže Petkovšek Predsedniške volitve 2017 rokovanje šarec pahor
Kako gledata na šefa Evropske komisije Pahor in kako Šarec.
Oglej si celoten članek

V današnjem soočenju predsedniških kandidatov na POP TV, so se dotaknili tudi šefa evropske komisije. Kandidata sta morala odgovoriti, kaj bi storila, če bi Jean Claude Juncker želel poljubiti evropskega voditelja. Marjan Šarec je dejal, da bi ga tako pogledal, da bi mu postalo žal.

"Takšno vedenje ne sodi na najvišje institucije. Tudi zaradi takega vedenja ljudje izgubljajo zaupanje," je prepričan Šarec. Ob tem je dodal, da se mu zdi ščipanje državnikov v zadnjo plat nesprejemljivo. Obenem je pokritiziral šefa evrospke komisije, češ da ni dovolj prodoren in da je tip politikov, ki so dosegli brexit.

Borut Pahor meni, da je Juncker politik z bogato kariero, opisal ga je kot dobronamernega. "Je tudi moj prijatelj. Je manj sterilen kot so običajno drugi. Čeprav vem, da vsaka njegova kretnja ni primerja, odobravam, da ne skriva svoje drugačnosti," je dodal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:23 6. November 2017.

    Volitve so prevara naroda. 2. člen Zakon o volitvah Pravico voliti in biti voljen za predsednika republike ima državljan Slovenije, …

  • 19:44 5. November 2017.

    Borut Pahor meni, da je Juncker politik z bogato kariero, opisal ga je kot dobronamernega. "Je tudi moj prijatelj. Ja …

  • 08:14 5. November 2017.

    LOPOVI !!!!!........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.