O usodi Gašparja Mišiča

Foto: Luka Koper
Foto: Luka Koper
Sodišče danes o razrešitvi Gašpar Gašpar Mišiča z mesta vodilnega moža Luke Koper.
Oglej si celoten članek

"Počakajmo! Kaj bo odločilo sodišče, ne vem. V Luki Koper je odprtih veliko nujnih projektov, ki ne smejo zamujati, saj pomembno vplivajo na krepitev odnosov in zaupanja poslovnih partnerjev. Z mojo odstavitvijo je občutno padla delnica družbe, kar bo treba popraviti," je dejal Gašpar Gašpar Mišič, odstavljeni predsednik uprave.

Kot so nam povedali na koprskem okrožnem sodišču, bo sodnica Anica Posega Čeč predvidoma danes odločila, kakšna bo usoda zahteve o začasni odredbi zoper sklep nadzornega sveta o njegovi razrešitvi. Gašpar Mišič namreč meni, da je sklep nezakonit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.