Ob dvorani še park

Foto: Žurnal24 Anton Maver in Tatjana Fink sta podpisala pogodbo za gradnjo športnega parka ob
Športni park. Z opremo naj bi bil urejen v štirih mesecih.
Oglej si celoten članek

Župan Občine Mokronog - Trebelno Anton Maver je včeraj z glavno direktorico Trima Trebnje Tatjano Fink podpisal pogodbo za gradnjo športnega parka. Gre za drugo fazo gradnje večnamenske športne dvorane, ki jo prav tako gradi Trimo. “Športni objekt z okolico bo občanom in obiskovalcem omogočal res dobro športno doživetje,” meni Finkova.

Naložba je vredna skoraj 370 tisoč evrov. Od tega je občina pridobila dobrih 327 tisočakov od Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, preostalo pa bo šlo iz občinskega proračuna, je povedal Maver. Športni park bo vključeval igrišča za tenis, odbojko na mivki, met krogle, skok v daljino, rokomet in košarko ter otroško igrišče in atletske steze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.