Ob Ljubljanici našli del človeškega trupla

Foto: Bralec Truplo na Fužinah
Mimoidoči je ob Ljubljanici našel del človeškega trupla.
Oglej si celoten članek

Policisti so sporočili, da so najdbo predali v obdukcijo, ki bo tudi z gotovostjo potrdila, ali gre za del človeškega telesa, poroča portal 24ur.com.

Policija medtem nadaljuje s preiskavo.

V naselju Kašelj na obrobju Ljubljane je v sredo potekala policijska akcija, domačini pa so se spraševali, kaj se dogaja, poroča 24ur.

"Po do sedaj zbranih obvestilih in dosedanjih ugotovitvah ogleda, bi lahko šlo za del človeškega telesa, vendar bo z gotovostjo to potrjeno šele z obdukcijo," so povedali na policijski upravi Ljubljana.

Policija nadaljuje z zbiranjem informacij glede najdbe, zato več informacij niso posredovali.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.